Finally 100+ followers! :)

followed-blog-100-2x

So I logged on today and saw that I have finally reached my first 100 followers πŸ™‚ yayyyy! Thank you so much guys πŸ™‚ I am completely shocked and really happy!! πŸ™‚ Thanks once again my wonderful readers πŸ™‚ and I’m so sorry, am lil busy these days, But I promise I’ll be back with some good stuff soon! πŸ™‚

Till then, Take care and Be happy ❀

Liebster Award…..Again!!!! :)

Liebster-Award3

Hey Everyone! Hope, you are all having a lovely day. πŸ™‚ Okay I am super excited because I’ve got another Liebster Nomination…Yay!! One more award πŸ˜€ I am very happy πŸ˜€ This time I was nominated by one of my favourite blogger Ritu πŸ™‚ …Thank you so much Ritu. πŸ™‚ Being new to the blogging world, it was so humbling to be honored. I am glad to know that my fellow blogger is interested in knowing a little about me and they’re noticing me πŸ™‚ you know it really feels great to know that someone actually reads what I write! πŸ™‚ A big thanks to all my readers and followers πŸ™‚ You guys are great! πŸ˜‰ And as I said before, I simply love your blog Ritu. You’re a fab writer and a wonderful person. πŸ™‚ Friends, click here to check out her fabulous blog. πŸ™‚ Thanks once again for nominating me, it means a lot to me πŸ™‚ And now…let’s play the game! πŸ˜‰

The Rules:

1. Link the person who nominated you to your blog post. Thank them and let them know you answered their questions.
2. Answer the 11 questions given to you by the nominator.
3. Nominate 5-11 other bloggers with a following of less than 500. (Ok so I nominated one that has more… never mind, we’ll let that slip eh!!)
4. Create 11 questions for your nominees to answer.
5. Let the nominees know that they have been nominated by going to their blog and notifying them.
6. Display the award on your blog β€” by including it in your post and/or displaying it using a β€œwidget” or a β€œgadget”. (Note that the best way to do this is to save the image to your own computer and then upload it to your blog post.)

My answers to Ritu’s questions:-

1. What do you like most about blogging?
Ans-Β  I really enjoy the writing part of it, It allows me to share my passion with others. I can easily connect with other bloggers & people, and I can share my personal thoughts and ideas with a larger group of people. People visit our blog from all around the world, that’s pretty cool πŸ˜‰ I also enjoy reading people’s comments on my blog, I just love reading their thoughts. I learn so much from them….Also it makes me happy! πŸ™‚

2. Describe your blog in three words?
Ans- Three words to describe my blog? β€œ Really Quite Random β€œ πŸ˜‰

3. What is your profession or what are you studying?
Ans-
I am a student and studying English Literature.

4. What has been your all time favourite post to write or favourite topic to blog about?
Ans-
Honestly, I love blogging. πŸ™‚ I love to write. I just want to share my thoughts with others so in that way each and every post is my favourite. πŸ™‚ But still, I think my First Post (because it was sort of the start of it all) and Coffee ObservationΒ  these two are more close to my heart. πŸ™‚

5. What is your favourite TV show?
Ans- I don’t watch TV much but right now, its Comey Nights with Kapil πŸ™‚

6. Favourite film of all time?
Ans- Actually there are so many good films, so sorry…its hard to pick the best. πŸ™‚

7. Do you have any hidden talents?
Ans- I don’t know, seriously! πŸ˜› I think, they might still be hidden πŸ˜› But yeah, I love to Sing! πŸ™‚

8. If The Doctor came right now where would you like to go in all of Time and Space?
Ans- For what? πŸ˜› ..To change my past? πŸ˜› would go to 2008 πŸ˜€ the best time of my life πŸ™‚ …And also I would go to Dubaiiiiiii! πŸ˜€ πŸ™‚

9. You can only eat three things for the rest of your life, what are they?
Ans- Only three? Really…? Not fair πŸ˜› …Okay! Chocolate, Apple, Chips. πŸ™‚

10. Shower or bath?
Ans- Can I choose BOTH? πŸ™‚

11. Would you rather be famous, or the friend of someone famous?
Ans- The first one πŸ™‚ I’d rather be famous. The main part of fame that appeals to me is inspiring and helping others with the fame you have. πŸ™‚ So yeah, I would love to be famous one day, I am not the type of person who likes to be in the shadows! πŸ˜‰

Now my Nominations:-

Wanna Be Uncool by Sarah

Sunny District by Bipasha

4 Year Old Adult

Captured by Aishwarya

Little Growing Pains by Gwen

My 11 questions for the nominees:

1. What food could you eat every day and never get sick of?

2. Who is your favourite person on earth and why do you choose that person?

3. Your favourite holiday destination?

4. If you could change one thing about this World, what would it be?

5. Who is your favorite author?

6. What is your biggest challenge when it comes to blogging?

7. What is the story behind your blog title?

8. Three good and bad things about you?

9. The 3 wishes you’d make if you get Aladdin’s Lamp?

10. What does blogging mean to you?

11. Tell your one memorable moment?


Thanks all for reading πŸ™‚ Hope you liked my answers and Thank you once again Ritu for nominating me again! πŸ™‚ Hope you enjoyed learning a little something about me. πŸ™‚

Take care….Happy Blogging! πŸ™‚

Happy Moment…The Liebster Award! :)

liesbster 2

Oh My God! πŸ˜€ 2 awards in just one week πŸ˜€ I am so happy and excited! πŸ™‚ πŸ™‚ This time Aishwayra nominated me for the Liebster Award πŸ˜€ Yayyy!! πŸ™‚ Thanks a ton dear. πŸ™‚ It is always an honor to receive an award. This is really great because it means my readers are appreciating my work and it inspire me to be more active. πŸ™‚ Really it is wonderful feeling. So a big big thank you to Aishwarya for nominating me for this lovely award. πŸ™‚ By the way aishwarya I love your name πŸ™‚ & You’re an amazing writer and photographer. I like your blog very much. πŸ™‚ Guys, please visit her blog, She’s amazing. She owns the awesome blog at Captured By Aishwarya !! πŸ™‚

The Rules:-

1. Link the person who nominated you in your post and let them know.

2. Answer the 11 questions posed for you in your post.

3. Nominate some other bloggers for the same thing.

4. Create a set of 11 new questions for your nominees.

5. Let them know that they’ve been nominated.

So, here are my answers to Aishwarya’s questions:-

1. What is your greatest fear?
Ans- Right now?? Spiders (ewwwwwww 😦 ) ..but losing my parents will be the greatest always because I think, everything you can get in this world except your parents!

2. Which is your favourite getaway?
Ans– Manali. πŸ™‚

3. If you could turn invisible for one day, what would you do?
Ans- That’s funny! πŸ˜› Ahnn, Scare my enemies? πŸ˜› hahaha…Okay well, I don’t know….there’s nothing interesting in my mind that I can do by getting invisible but if I ever became invisible for a day, I would like to help poor people and animals πŸ™‚ want to save people who end up their life in accidents like: car accidents, kidnappings, suicide attempts etc. I would just go about doing good things for that day and want to protect people and animals, want to help them….That’s it! πŸ™‚

4. Who is your role model?
Ans- My role model is the ideal version of myself. πŸ˜‰ πŸ˜› I have a picture in my mind of what I want to be like and that is what I’m striving towards. πŸ™‚ I don’t really have one. But yes! I admire some people like Priyanka chopra, Mother Teresa and some more! πŸ™‚

5. What is your hobby?
Ans- Oh I have so many πŸ˜› but let me tell you about some of them, well I love reading, writing, I simply love MUSIC, cooking, drawing, collecting coins, playing badminton, discovering new informations, I love to read books, Photography is my another passion….And tons more!! πŸ˜€ πŸ˜›

6. E-book or real book?
Ans- Obviously, Real Book! πŸ™‚

7. MS Word or pen and paper?
Ans- Undoubtedly, Pen and Paper. πŸ™‚

8. Who is your favourite singer?
Ans- Taylor Swift, Enrique Iglesias, Jojo, Chris Brown, Selena Gomez, Akon, Shreya Ghoshal, Arijit Singh, Atif Aslam, Shakira…and many moreee!!!! πŸ˜€

9. Choose : being the last person on earth or internet less world?
Ans- Well, NONE! πŸ˜›

10. One song that ignites an old memory?
Ans- Can’t tell one, there are so many!

11. Which language would you like to learn?
Ans- There are many languages that I want to learn in my lifetime. I want to learn French, Spanish, German, I know little bit Marathi, Gujarati and Punjabi (I can speak punjabi but not 100% 😦 ) πŸ˜€ but still want to learn them. πŸ™‚ And yeah Tamil also ! πŸ˜€

My Nominations:-

Aimless by Pratik πŸ™‚
Wonder Of My Worlds by Stella πŸ™‚
Wandering Story Teller
Smile! Because You’re Beautiful.. πŸ™‚ by Ankit Mishra
Life Is Beautiful by Maya

My 11 questions for the nominees:-

1. Three good and bad things about you?

2. The 3 wishes you’d make if you get Aladdin’s Lamp?

3. Choose one: Books or Movies? …and Why?

4. What’s the most adventurous thing you’ve done?

5. Your favourite cuisine?

6. What does blogging mean to you?

7. Tell your one memorable moment?

8. Do you have any pets?

9. Choose one:- Facebook, Twitter or Whats app? ..and Why?

10. What is more important and why:- Love or Money?

11. What’s your Dream Job?

One again thanks Aishwarya for nominating me πŸ™‚

Stay connected….Happy reading! πŸ™‚ Β 

Coffee Observation….

coffee

Just yesterday I was sitting at a coffee shop near my place. While sipping my coffee and reading a book, I took a glance at the world through the glass. I could hear almost nothing but I observed something I usually ignore….

I saw some guys sitting and laughing at their silly jokes….I saw some people running off to catch the next bus. I saw a guy smoking off his everyday worries into the air. I saw a couple snatching a moment from this world to a world of their own πŸ™‚ The Punjabi Chooda (Bangles) on her hand showed how happily married they were. πŸ™‚

Then I saw several other couples who were too much in love to care about anything going around, afterall it’s valentine week πŸ˜€ …Then I saw a child clinging on to her mom and nagging for a candy she wanted to buy…..

To sum it up, I saw a bit of myself in everyone. πŸ™‚ I can’t even express it in words enough but it was a very beautiful moment. Somehow, sitting alone in a coffee shop never felt so good….Yeah! was totally my Happy Moment! πŸ™‚

Well, I think, today is Propose Day πŸ˜› Right? ..So Happy Propose Day friends πŸ™‚ Enjoy….Keep spreading love ❀️ Have a nice Sunday ahead! πŸ™‚